Šišanje pasa

Nudimo kompletno trimovanje, furminiranje, šišanje pasa, njihovo kupanje kao i uredno četkanje i održavanje.

Mi brinemo o našim klijentima i razumemo da je svaki ljubimac poseban sa različitim potrebama. U cilju pružanja najbolje moguće nege, posvećujemo pažnju svim detaljima i prilagođavamo se individualnim potrebama vašeg ljubimca. Želimo da razvijamo dugoročan odnos zasnovan na poverenju.

Želimo da ih vidimo kako rastu i napreduju!

Naš groomer za pse će stvoriti savršen izgled za vašeg ljubimca! Budite uvereni da ćemo tretirati vašeg psa kao svog. Vodimo računa da im je udobno u našem salonu. Naš cilj je da njihovo prvo iskustvo učinimo što lepšim i manje stresnim.

Šišanje pasa u salonu Rea

Prvi dolazak vašeg šteneta u salon

Vaše štene će se osećati prijatnije što više bude posećivalo salon. Za prvi dolazak nikad nije kasno. Pobrinućemo se da ih opustimo i pomognemo da se ne plaše. Dobro negovani kućni ljubimci su:

  • ✔ srećniji;
  • ✔ bolje se ponašaju;
  • ✔ zdraviji su i više druželjubivi.

Naš savremeni salon za kućne ljubimce nudi profesionalne usluge sa ciljem da postignemo najbolji izgled vašeg psa. Pažljivi smo, ne žurimo nigde i potpuno smo posvećeni klijentu.

Trimovanje pasa

Trimovanje pasa je proces koji se radi kod oštrodlakih rasa pasa, kao što su: šnaucer, ruski terijer, westie, fox terijer, jazavičar i drugi. Trimovanje kod ovih pasa se preporučuje po standardu rase, da bi dlaka ostala oštra i da ne bi došlo do kovrdžanja dlake, koje se dešava prilikom šišanja mašinom.

DOĐITE, OPUSTITE SE I UŽIVAJTE

Želimo da vaš pas uživa u iskustvu! Garantujemo da će iz našeg salona izaći srećan i čist, a vi kao opušten vlasnik. Bez bolova u leđima, jurenja psa po kući, bez nepotrebnog nereda i čišćenja kuće. Samo kratki dolazak u naš salon!

Da li pripremate svog psa za izložbu ili želite da ga dovedete na redovno negovanje? Mi vam nudimo udobno okruženje i najbolju moguću negu od strane našeg profesionalca.

Furminiranje pasa u salonu Rea

Furminiranje pasa

Ne možete da nosite crnu odeću kao nekad, tepih vam je prekriven dlakama, bez četkanja ne izlazite iz kuće? Ako ste se prepoznali u nekim od stavkama, znajte da je tretman furminiranja psa vaš spas.

Tretman protiv linjanja (furminiranje) je dubinska nega koja pomaže vašem ljubimcu da se manje češe, a korisna je za vas i vaš dom. Što više dlaka uklonimo tretmanom u našem studiju, to ćete manje imati posla čišćenja sa vaše odeće, tepiha, kauča ili automobila.

Pas će vam biti zahvalan, jer će se reštiti dodatne težine. Svaka sesija nege će smanjiti prekomerno linjanje na neki period, pa je ključ u redovnom negovanju.

U našem salonu dobićete personalizovanu uslugu. Naš tim je savršeno upoznat sa najboljim tehnikama za negovanje svih rasa pasa. Proverićemo da li vaš pas ima krpelje ili buve. Ukazaćemo vam na sve moguće probleme sa kožom i drugim potencijalnim problemima.

Šišanje pasa cena

Cena šišanja pasa se razlikuje u zavisnosti od veličine psa. Na sledećem linku možete pogledati okvirni cenovnik naših usluga, možete nas pozvati telefonom ili prosto svratiti do našeg salona.

POZOVITE NAS!