Sečenje noktiju kod pasa

Salon za pse "Rea" vrši uslugu sečenja noktiju kod pasa na vrlo profesionalan i što je najbitnije bezbolan način.

Da li i vaš pas voli da skače na vas od sreće, da vas grebe u toku igre ili nanosi štetu vašem nameštaju usled anksioznosti, dosade ili pak zabave? Kako ovo radi većina pasa, predlažemo vam da uštedite svoje vreme i živce dolaskom u naš salon.

Salon za pse Rea - sečenje noktiju Sečenje noktriju kod pasa

Svaka šapa je različita

Sečenje noktiju kod pasa je itekako zahtevan posao. Debljina noktiju kod pasa može da varira, takođe početak i završetak nokta može nekada teže da se vidi. Samim tim, ako pokušate sami da se prepustite ovakvom zahtevu, rizikujete da vaš najbolji prijatelj bude povređen. Ako bi se desilo da vaš ljubimac pomeri šapicu u trenutku, mogli biste da mu napravite posekotinu. Može se desiti da ga uštinete i nanesete mu bol, kao i da mu oštetite krvni sud ili nerv ispod nokta. U slučaju da vaš pas ima tamnije nokte, zadatak je zahtevniji i rizičniji ako ne posedujete dovoljno iskustva.

Savetujemo vam da ne pokušavate sami ovakvu aktivnost radi uštede novca. Ova opcija sečenja noktiju manje košta od brušenja, pa tako po povoljnim cenama možete rešiti ovakav problem.

Pomozi svom ljubimcu

Sečenju noktiju kod pasa je aktivnost koja se često zanemaruje, iako je bitan deo nege. Nokti koji su predugački mogu izazvati povrede i neprijatnost za vašeg psa dok hoda. Sprečite bolesti kao što su: deformacije kostiju, artritis i loše držanje. Ako nokti dodiruju tlo dok pas stoji, vreme je da ga dovedete na tretman!

„Rea” je tu da vam pruži profesionalne usluge za sečenje noktiju kod vašeg ljubimca. Ne odlažite i zakažite svoj termin već danas! Pružamo vam sigurnost, a kako je naš profesionalac po struci veterinar, možete svog prijatelja bez ikakve brige prepustiti nama. Tu smo i za sve druge savete vezane za negu kućnih ljubimaca.

POZOVITE NAS!