Kupanje pasa

Održavanje higijene i kupanje psa jeste veoma bitno za samog psa kako bi bio zdrav i srećan.

Želite da vaš najbolji prijatelj ima lepo, meko i čisto krzno?

„Rea” grooming studio je tu da vam pruži profesionalnu uslugu. Vaš pas će u „Rea” salonu biti tretiran kao naša Rea, sa puno ljubavi i pažnje. Bilo da vam je potrebno kupanje velikih pasa ili kupanje štenaca, ne brinite, vaš ljubimac je u sigurnim rukama.

Pored samog ulepšavanja, takođe pružamo niz dodatnih usluga, uključujući: sečenje noktiju, čišćenje ušiju, antiparazitski tretman i naravno, tu smo za vas ako su vam potrebne bilo kakve konsultacije i saveti.

Kupanje pasa - Haski Kupanje Haskija

Kupanje velikih pasa

Kako bi vaš pas bio srećan i zdrav veoma je bitno njegovo redovno održavanje, naročito za zdravlje dugodlakih rasa. Pred vama je veliki izbor usluga koje nudimo, od kupanja ili kreiranja nove frizure, do trimovanja i furminiranja (tretman protiv linjanja). Više o ovim uslugama možete pročitati na sledećem linku.

Psi svih veličina

Kupanje velikih pasa za nas nije problem, specijalizovani smo za kupanje pasa bilo koje veličine, od čivave do velikog psa poput bernardinca. Sama učestalost u negovanju i potreban broj tretmana zavisi od dužine dlake i rase vašeg psa.

Stručni saveti

Naše iskusno i stručno osoblje je obučeno da pruži savete o pravilnim metodama kupanja i sušenja; odabiru odgovarajućih preparata za svaki tip rase i dlake psa, kao i odgovarajućih šampona i proizvoda za održavanje krzna.

Posvetite dodatnu pažnju češljanju vašeg psa, kako bi podstakli rast nove i ujedno zdrve dlake. Ako primetite promene na koži ili samoj dlaci, konsultujte frizera za pse ili veterinara za profesionalno lečenje. A kako je naš groomer za pse ujedno i veterinar dobićete odmah najstručniji savet.

Preparati za pse

Svi psi su različiti, zbog čega je od presudnog značaja za profesionalne frizere za pse da imaju pri ruci niz preparata i šampona koji odgovaraju svakoj rasi ili određenom problemu.

U našem studiju za pse koristimo šampone koji zagarantovano ostavljaju dlaku vašeg psa sjajnom i zdravom. Koristimo preparate koji duboko čiste i raspetljavaju dlaku, kao i one koje upotrebljavamo iz medicinskih razloga, radi pružanja savršenog tretmana.

Koliko često treba kupati psa?

Bitno je redovno i pravilno pranje, kako bi vaš pas lepo izgledao, mirisao i osećao se dobro.

Od ključnog značaja je da koristite ispravne i kvalitetne šampone za pse uz pravilnu upotrebu. Kako ne bi došlo do oštećenja kože i dlake, savetujemo da ne koristite šampone koji nisu namenjeni psima, agresivne preparate ili sapune.

Šampon za pse

Na tržištu postoji veliki spektar preparata i različitih šampona, u zavisnosti od namene i vrste dlake psa. Za rešavanje određenih problema i održavanje zdravog i čistog krzna, mogu se koristiti različiti preparati: šampon za alergične pse, antibakterijski šampon za pse, kao i medicinski šamponi namenjeni psima sa raznim problemima kože.

Mi verujemo najboljim brendovima. U odnosu na stanje kože vašeg ljubimca, koristićemo odgovarajuće šampone za njihov krzneni kaput kako bismo pružili najbolju moguću negu.

Nudimo svoju strast, znanje i veštine koje smo stekli godinama rada u ovoj struci. U „Rea” studiju vaš verni prijatelj će dobiti najprijatnije iskustvo i najprofesionalniju uslugu.

Kupanje pasa - Erdel Terijer Šišanje i kupanje Erdel Terijera Sušenje dlake nakon kupanja psa

Kupanje štenadi

Šta je sve uključeno u kupanje vašeg šteneta?

Nudimo vam kompletnu uslugu: topla kupka radi osvežavanja kože, temeljno čišćenje ušiju, pažljivo četkanje i sušenje fenom. Vama prepuštamo da se odlučite za prvu frizuru vašeg šteneta.

Kada je idealno vreme za profesionalnu negu?

Rano navikavanje šteneta na negu je ključno za brže adaptiranje atmosferi u salonu. U našem studiju počinjemo sa negovanjem i kupanjem štenaca sa 8 nedelja starosti. Da bi bili bezbedni u susretu sa drugim psima moraju imati 3 vakcine.

Koliko često treba da negujete svoje štene?

Vaše štene bi trebalo da se neguje na svakih 6 – 8 nedelja, međutim postoje razlike u zavisnosti od rase. Želimo da pomognemo da se vaše štene oseća sigurno i da se brzo adaptira na zvukove i ambijent. Predlažemo što češći dolazak u salon izmedju samog kupanja, kao npr. na sečenje noktiju ili četkanje, kako bi se ljubimac što pre oslobodio u našem prostoru. Za detaljnije informacije, možete da nas konsultujete.

Saveti

Kupanje u salonu ne treba da bude stresno iskustvo za vašeg psa, već prijatno i relaksirajuće. Zato mu nemojte stvarati averziju prema vodi i koristiti je kao sredstvo za odvraćanja od nekog lošeg ponašanja.

POZOVITE NAS!